úterý 27. srpna 2013

Kostel sv. Martina Kozojedy

Na rozhledně Skalka u Vyžlovky jsem byla už několikrát. Je dobře dostupná a dá se od ní vyrazit i na nějaký ten výšlap do lesů.
My jsme se vydali jen kousek (no pár kilometrů to bylo) lesem do Kozojed. A proč právě tam? Protože tam mají pěkný kostel sv. Martina a já ho chtěla vidět.

























5 komentářů:

  1. To jsou dneska ale povedené a tajuplné fotky! Kostel je nádherný!

    OdpovědětVymazat
  2. Zůstávají mě utajeny záhady blogspotu?
    Každý komentář píši dvakrát? Psala jsem že hastrman s vyschlým šosem, asi strádá daleko od vody a zarostlá, zřejmě márnice, je strašidelná. Také jsem psala, že neodpovídáš na mé komentáře a já tedy psaní u tebe považuji za ztrátu času, asi se budeš zlobit?

    OdpovědětVymazat
  3. tak to netuším, proč se komentáře píší dvakrát, mně to nedělá. Ale to jsou záhady, které asi nevyřešíme.
    To zarostlé byla opravdu márnice a kromě már tam bylo stavební kolečko a nějaké kýble.
    Pokud psaní vidíš jako ztrátu času, tak je to asi v pořádku. Já se nezlobím, respektuji to, je to přeci naše svobodná volba.
    Já bohužel nejsem každý den u počítače, když jsem v práci, tak se sem vůbec nedostanu, vstávám před šestou a domů se dostanu kolem půl jedenácté večer. Někdy ráno stihnu projet pár zajímavých blogů, ale už není čas odepisovat.

    OdpovědětVymazat
  4. Neber to tak, že mě obtěžuje ti napsat, jen čekám odpověď, je to vžitý proces na blogách a já se vrátím, abych si ji přečetla , jistě, nestřílí se z toho, když neodpovíš? Já ji nebudu hledat, tedy tu odpověď a půjdu na další tvou stánku rovnou. Zdravím tě Jitko a děkuji za návštěvy, já mám rozhovory ráda.

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkná inspirující procházka. Zkusíme!

    OdpovědětVymazat