pondělí 15. července 2013

Podél motolského potoka

Ten kdo zná okolí metra Zličín, mi dá určitě za pravdu, že tam na první pohled není nic zajímavého. Samé hyper a supermarkety, skleněné budovy, odjíždějí odtud autobusy a přírody je tu poskrovnu. Jen šílenec by se sem vydal na výlet....no a já se tam vydala s Oskarem.
Nasedli jsme do autobusu, co vozí nákupůchtivé lidi do Globusu a u něj vystoupili. Popošli jsme kousek...zhruba do míst, kam se jezdí autobus otáčet, přešli na levou stranu silnice a úzkou cestičkou jsme se pustili dolů....a právě tam je ten kousek přírody, co nás zajímal. Někde  tam dole pramení motolský potok a protéká docela příjemným místem s lavičkami.
Celé jsme si to tam prošli, dá se pak dojít do Řep na autobus - nebo jako my...vzali jsme to víc doprava, přešli koleje....fuj to nemám ráda...a vylezli na zastávce Bílý Beránek, odkud nás autobus dovezl přímo na sídliště.
pokud si myslíte, že toto místo neznáte, určitě si vzpomenete...před pár lety právě u Globusu spadl ze srázu autobus...a to je přesně to místo, o kterém dnes píšu.

  


 

 

 


 

 
 

 

 


  

 
 

 
  




1 komentář:

  1. Tak to bych opravdu neřekla, že taková krásná a romantická příroda je na Zličíně! Paráda. Oskárek, coby model, opět nezklamal :-) Ta moje potvora nechce takhle krásně pózovat...

    OdpovědětVymazat