pátek 14. února 2014

Park Dobeška

Od Branické skály vede nahoru na skálu docela dost schodů, ale když nás to neodradí....mně neodradí ani to, že občas lezu do krpálu téměř po čtyřech :-), můžeme se zezhora kochat pěkným výhledem na kus Prahy. Nás to neodradilo, Oskar vyběhl nahoru jako nic a já si to poctivě vyfuněla. Tam nás čekal docela hezký lesopark a malá, dřevěná vyhlídka. Tu jsme taky vyzkoušeli.





 







naproti na kopci je taková modrá věž. Nevím jak dlouho tam je, ale všimla jsem si jí před pár lety, když jsem u nás na poli lítala s Oskarem. Vrtalo mi hlavou kde asi stojí a co to vlastně je. A tak jsem pátrala a zjistila jsem, že je to vodárenská věž ...a tak už jsem se tam taky vypravila.

 







3 komentáře:

  1. Krásný výhled, zase jiný a pro mne neznámý. A měli jste pěkné a jasné počasí. Nikdy mě nenapadlo, že se tam dá vylézt....

    OdpovědětVymazat
  2. To je zase prima inspirace. Tady jsem snad ještě v životě nebyla. Líbí se mi, jak Oskar zabral tu vyhlídku jako svůj vlastní piedestal :) - chlapík!
    Ten odkaz na blog "Praha neznámá" vypadá zajímavě.
    Zrovna jsem si všimla také na webu PIS je v projektech odkazu - http://www.zapomenutapraha.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. znám i zapomenutou prahu, taky tam čas od času nahlížím. Praha neznámá je taky prima, tuhle jsem to celý prolezla a zjišťuji, že spoustu míst už mám navštíveno v době, kdy jsem ještě tento blog neměla.

    OdpovědětVymazat