pátek 8. listopadu 2013

Listopadová procházka

Kam narychlo vyrazit, když listopad se tváří jako jarní den? No přeci do Prokopáku.

















5 komentářů:

  1. Paráda! Je tam krásně. A modříny jsou pěkně žluté.

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné fotky, ještě že u toho Prokopáku bydlíme!

    OdpovědětVymazat
  3. Občas se Jitko ráda podívám na tvé fotky, věřím že nestojíš o to abych ti je , každou jednotlivě chodila chválit, jsem taková ta babka upovídaná a blog dělám proto abych si s někým o něčem pokecala? Možná, že bych přišla častěji, kdyby jsi o to stála i ty, tady u sebe? Jinak tě ale zdravím a přeji hezké procházky s pejskem, považuji to za daleko záživnější, nežli je blogování, jen na to již nějak nemám?

    OdpovědětVymazat
  4. Rozumím, jen jsem to asi řekla jinak, nežli jsi pochopila, je totiž na blogách zvykem říkat, ta první fotka je hezká, na té druhé se mě líbá??? a tak dále, to nedělám a věřím, že by jsi o to ani nestála. Jsme svobodní lidé a rozhovory se mnou, jsou jen na tobě. Hezký den Jitko

    OdpovědětVymazat
  5. pochopila jsem to asi špatně, samozřejmě nechci aby lidé komentovali každou fotku. Nejsem na blogu zase až tak dlouho, abych věděla všechny zákonitosti blogování. Já jsem to začala dělat pro svoji radost jak jsem ti psala. Ale jak tak pročítám různé blogy (a některé mně opravdu zaujmou a vracím se tam ráda),mám pocit, že je důležité pro nějaké... mně neznámé hodnocení... mít co nejvíc komentářů. Je to snad známka toho, že čím víc komentářů, tím kvalitnější je blog? Podle mně ne, každého přeci zajímá něco jiného.
    Já tedy komentáře téměř nepíšu, ale ráda se podívám. Já tu moc komentářů nemám, ale třeba ze statistiky vím, kdo sem chodí a opakovaně se vrací. Třeba jsem divná, ale mně to stačí.

    OdpovědětVymazat