čtvrtek 21. února 2013

Petřínské skalky

Včera jsem to z rehabilitace vzala domů zase přes Petřín. Sice chumelilo a celkově bylo tak nějak nevlídno, ale to mně neodradilo. Lanovkou jsem se vyvezla nahoru a pak šla hledat Petřínské skalky. O jejich existenci jsem věděla už dlouho, ale nikdy jsem až k nim nedošla.
A byla to nádhera. Během chvilky je člověk z Prahy pryč a má kolem sebe jen skály a skalky. A navíc spousty sněhu. Už se těším, až se sem vydáme s Oskarem.



























2 komentáře:

  1. Petřínské skály vůbec neznám! Ani jsem o nich nikdy neslyšela. To je smutné, kolik krásných věcích ve svém okolí člověk nezná, hlavně že cestuje do zahraničí... Ale teď už nikam necestuji, naopak se již teoreticky připravuji na jarní výlety s Adélčou. Tohle je výborný tip.
    Fotky jsou nádherné, vůbec bych neřekla, že to je na Petříně.

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem tady byla dvakrát, pokaždé můj komentář zmizel, přišla jsem na to proč, když nejsem u sebe přihlášená, tak mě to překopne na Google a tam není moje adresa platná.
    Místa k procházkám jsou to kouzelná, máš proč, a s kým tam chodit, a to je moc prima. Dneska jsme se potkali s tématem, zvířátko, u nás jakékoliv, je zdrojem radosti, také jsme, a to po několik generací, vždy měli psa ale i jiná zvířátka. Krásný víkend Jitko.

    OdpovědětVymazat