pondělí 29. srpna 2016

Divoká Šárka


Přestože Divoká Šárka je častým cílem našich výletů, zjistila jsem, že sem jsem nedala jednu jedinou fotku.
Kouzlo Šárky jsem objevila kdysi dávno, když jsme sem začaly jezdit s dětmi na koupaliště. Mělo obrovskou výhodu....nikdy nebylo narvané k prasknutí, byla tu spousta travnatých ploch k vydovádění dětí a já ocenila, že se můžu povalovat ve stínu.
Jediná nevýhoda je poměrně studená voda ...br, ještě teď mám husí kůži, jen si na to vzpomenu.
Na koupaliště vede cesta mezi skalami, takže je příjemná, podél teče potůček...
Výhoda je i to, že od nás tam jede přímo autobus..
Víc než koupaliště mně zaujala příroda...spousta skal...někdy si tak říkám, kde se mi líbí víc...zda v Šárce nebo v Prokopáku....po pravdě nevím....

takže pár fotek....většinou chodíme spodem mezi skalami a podél potoka.
Ale dneska dám fotky z cesty horem...byla to taková nouze....vypravili jsme se sem s dcerou a Oskarem...jenže spodní cesta byla uzavřená...spadlo tam kus skály.
Takže jsme si dali prochajdu vrchem...a taky byla pěkná


















5 komentářů:

  1. Díky za krásné fotky, ale víš, co se mi nejvíc líbí? Ten psí manekýn, je skvělý a máme stejné chutě. I já ráda Míšu (nanuka).

    OdpovědětVymazat
  2. Je to opravdu nádherné místo, vůbec se nedivím, že se tam rádi vracíte a Oskar je skutečný fešák. A jak pěkně kouká. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Máte krásného psa,ale čokoláda je pro psa jed,to nevíte ??????????? Jinak krásné fotky,s pozdravem Zdena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. čokoláda jo, ale tohle co dávají na nanuky má do čokolády sakra daleko

      Vymazat
  4. Ahoj Jituš! :-) Je fajn, že i v Praze jsou takhle pěkná místa a kousek přírody, kam může člověk zajít na procházku.. Já vždy Prahou jen proletím rychlostí blesku, když přestupuji z autobusu z Budějovic směr Jablonec n.N., takže tahle místa vůbec neznám.. Park se mi moc líbí, a jestli je tam i koupaliště, tak to musí být v létě skvělé.
    Koukám, že máte doma také chlupatého mazlíka, který vám dělá parťáka na výletech a procházkách. My máme borderku a taktéž je milovníkem zmrzlin jako váš Oskar.. :-)

    OdpovědětVymazat