čtvrtek 12. června 2014

Marůdek

Včera jsem si na odpolední čůrajdě něco vrazil do packy a vůbec jsem se nemohl postavit na zadní levou nohu. Hodně mně to bolelo a navíc jsem si nevěděl rady s ostatními třemi packami. Pořád jsem nějak padal ke straně :-)
Dneska to nebylo o nic lepší a tak se mnou Majda vyrazila dopoledne k vetovi. Nejdřív jsem tedy myslel, že se jede na výlet, když připravovala batůžek a a futrál na fífák.
A pak, když jsme vystoupili na jedné zastávce, mi to bylo jasné. V tu chvíli se ze mně stal oslík, zabejčil jsem se, že dál nepůjdu. Ale musel jsem.
Vet konstatoval, že jsem si do paciny vrazil osinu (mrcha jedna), napatlal mi to mastičkou a z nohy mi udělal úhlednou mumii. A jelikož píchanec od osiny neplatí, vrazil mi do kožichu píchance ještě dva, prý jako bonus. Mají mně hlídat, abych si obvaz nesundal, ale nemám na to náladu. Čekal jsem, že jako marůdek budu hýčkán, dostanu třeba kuřátko s rýží, ale prd. V misce se pořád krčí granule a ani piškůtek, který jsem dostal, mně nepotěšil.
Občas píšící Oskar





20 komentářů:

  1. Jsme to ale chudáci, Oskárku :-( Nebo sis to udělal kvůli mně, abych nebyla sama, kdo má zapíchnutou osinu? Já mám propíchnutou pravou zadní, ale nemám jí tak krásně zavázanou. Stejně bych si to servala, jak se znám. Účet máš hezký, ale já ho mám hezčí, dostala jsem totiž navíc jedno pigáro na záda. A druhý den jsem byla na dalších dvou :-( Tu osinu Ti pan doktor vyndal? Já jsem jí během toho týdne sama vylízala, takže už tam nic nebylo, jenom zánět. A díra jak... však víš kam. Snad to je lepší, panička už mi to ani nemaže, páč to stejně nemá cenu, hned to oblížu a žádnou fusekli na truc nosit nebudu!
    To abysme snad začli nosit do přírody botičky :-)
    Hezky se uzdrav, pa Adélka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. osinu mi nevyndal, jen mi nohu ostříhal a napatlal mastí. Panička říkala, že mi to doma mohla napatlat mastí černou, kterou hojně využívá na sebe. Že by ušetřila spoustu chechtáků, za který jsem mohl mít husu :-)

      Vymazat
  2. Achich, to je asi nějaká epidemie bolavých tlapiček :( Oskárku, ať se Ti tlapka brzy zahojí a dobrůtky ať do tlamičky hojně padají:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě popadají piškůtky, ale zatím jsem bez nálady.

      Vymazat
  3. Your style is very unique compared to other people I've read stuff
    from. Thank you for posting when you've got the opportunity, Guess I will just bookmark this blog.


    My weblog: tanki online hacks

    OdpovědětVymazat
  4. Oskárek je jistě dávno v pořádku, nebyla jsem s tebou na výletě dlouho Jitko a tak se jdu podívat co podnikáš pěkného. Zdraví Anna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výletuji sama bez Oskara, ale bohužel nemám čas, abych sem něco vložila. Vůbec nestíhám kvůli práci

      Vymazat
    2. Mě se to jistě dobře říká, v důchodu a často jsem to kdysi použila jako výmluvu, dnes prostě říkám nechce se mě a co je komu do toho? Není důležité zvítězit ale zúčastnit se a tak si to užívej, bez jakési pofiderní zodpovědnosti k blogům, mám stejný pocit. Vidím že tady máš můj článek a obrázek, který je jen na wordpressu, přestávám těm tajům internetu rozumět, jak se to dostane na blogspot, je mně záhadou? Hezkou neděli Jitko......

      Vymazat
    3. Aničko, ráda bych řekla nechce se mě a měla čas třeba i na něco jiného. Já mám svůj blog ráda a ráda sem dávám fotky jen tak pro radost. A ráda brouzdám u jiných. Teď ale opravdu nemám na psaní čas, od března se to mele v práci, marodily dlouhodobě dvě ze čtyř a já s vedoucí jsme táhly kus února a celý březen jen ve dvou. Měla jsem 4 dvanáctky, den volna, 4 dvanáctky, den volna a t ak pořád dokola. Už tenkrát jsem jela nadoraz a dobrý měsíc se z toho vzpamatovávala. Myslela jsem, že hůř už být nemůže....ale může....jedna minulý týden odjela na zaplacenou dovolenou, jedna marodí dlouhodobě a už se nevrátí a minulý pátek musela vedoucí na nečekanou operaci. Zůstala jsem v práci sama a musí se udělat vše, jako bychom tam byly všechny. Melu na záložní baterky a když jsem doma, padnu do postele a jsem ráda, že jsem ráda. Přitom bych ráda vyrazila do přírody, chybí mi to.
      A k tomu obrázku, v nastavení blogu jsem si dala oblíbené stránky jiných, abych nemusela zbytečně hledat. A asi se tam nastaví i ikonka a proto když tam máš nějakou fotku ukáže se mi takhle napravo. I podle toho zjistím, že někdo napsal nový článek a nahlédnu.
      Hezkou neděli, já za chvilku opět pomažu do práce

      Vymazat
  5. Oskárku, tak co tlapička? Čekáme na Tvoje další výlety!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tlapka ještě v pořádku není....tedy podle veta. Další návštěva stála něco málo přes tisícovku, dostal další injekce a poslední doufám kontrola stála přes 300 kč. Vidět tam už nic nemá, nekulhá, ale vet tvrdí, že se mu tam něco dělá a tak dostal další antibiotika. A když to nepomůže, že půjde na operaci. Tak nevím, jestli to není jen tahání peněz z kapsy. Antibiotika má do půlky července, takže výlety padly.

      Vymazat
    2. Cože? No to mě nenapadlo... Osina jedna pitomá!
      Tohle je strašně těžký, jeden vet to odflákne, druhý třeba může tahat peníze, jenže jak to poznat? Přitom vy jste šli k doktorovi celkem rychle, my až po týdnu! Atb ani nedostala, dvě návštěvy za sebou, pět injekcí přes tisícovku. Ona nekulhala už ani ten den, co se jí to stalo (když jsem jí tak hezky odnesla domů), zato se jí to pořádně zanítilo. Ale už snad dobrý. A proč na operaci...?

      Vymazat
    3. Já nevím, byla tam s ním pokaždý dcera. Něco říkala, že se mu to podebírá či co a má tam bulku...asi plnou hnisu. Takže myslím, že kulhat začal až po nějaké době, kdy už se mu to zanítilo . Takže jsme na to taky nepřišli hned.
      Ale ono je to s výletama stejně na ho..., ze čtyř v práci jsem tam zůstala sama na práci od pondělka do neděle na samé dvanáctky :-) Dovolenou bych měla mít od příštího pátku a přijít až 21.7. Teoreticky bych jí prý mít mohla, ale prakticky mi nikdo nic neřekl. Prý se uvidí, ale co netuším. Manažerka si vezme od příštího týdne dovolenou svoji a nikoho jiného to nezajímá.

      Vymazat
    4. My tam byli až když se to zanítilo a "hezky" podebralo :-( Ale už výletujeme, tento týden mám dovolenou. Ty dvanáctky, to je teda síla. Mě stačí, že jí mám každé pondělí, hned druhý den ráno do práce... Člověk doma nic neudělá, nemá energii ani na koníčky.
      Je zajímavé, že teď o dovolené jezdím na výlety, chodím na velké vycházky a unavená nejsem tak jako z práce, přitom fyzicky se to nedá srovnat.
      A už teď se těším, na přelom měsíce, kdy budu mít další, povinnou dovolenou :-)
      Snad se Oskárek do Tvé dovolené uzdraví, mne ty vaše výlety tak chybí!!

      Vymazat
    5. tak nakonec jsem si dovolenou "vybojovala" A v práci ze čtyř už nebude ani jedna :-) Zaplácnou to bůhví kým, hlavně, že bude otevřeno. Jdu ještě dneska a vracím se až 21. 7. Do té doby budu nějak výletit. Zatím nemám žádný plán, protože ani to jsem si nestihla připravit.

      Vymazat
    6. No vidíš, že to jde, návštěvníci - či zákazníci - si stejně v brzké době budou dělat všechno sami :-) To máš teď fofr, naplánovat si výlety, to já znám. A strašně mě to baví :-) Dneska jsme byly na rozhledně Děd, jak jsi na nás na ní upozorňovala. V pondělí jdu do práce :-( Ale dva týdny to tam vydržím a budu výletovat znovu :-)
      Tak jsem zvědavá, kam zamíříte!

      Vymazat
    7. stihla jsem toho zatím dost...Adršpach, znova Prachovské skály, Jičín, Trutnov, Turnov, Žacléř, Malá Úpa, Kozákov, Litoměřice, Liberec, kousek Polska, Gerlitz, Zittau, Blue Lagune, Tanvald, Jizerské hory, Harrachov, Medvědín, Pecka, Pec pod Sněžkou, Mumlavský vodopád a ještě určitě něco dalšího. Teď si dám oraz a mám ještě týden dovolené, to budu jen tak popojíždět někam vlakem

      Vymazat
  6. Chudáčku Oskárku, vidím, že jsi tě tlapička pořádně trápí. Taky jsme si u veta užívali s morčetem Jonášem, peněženku nám pěkně provětrali, Jonášek už by mohl být pomalu vsazen do zlata. Držím palce, ať se Ti, Oskárku, operace vyhne.

    OdpovědětVymazat
  7. K tomu se dá říci jen jedno, vydrž a hodně sil.

    OdpovědětVymazat
  8. Krásnou dovolenou, pořádně si ji užij a odpočiň si!
    Oskárkovi přejeme uzdravenou tlapičku.
    A těšíme se na zápisky a fotky - ale trpělivě čekáme... :)

    OdpovědětVymazat