středa 26. října 2016

Podzim

Letos je pro mne podzim takový nijaký. Marodím a ven se dostanu jen když jedu na kontrolu.
Tak jsem vyhrabala alespoň pár fotek z předchozích let, kdy jsme hodně chodili na louku pod sídlištěm a na Albrechtův vrch nad Asuánem.












5 komentářů:

  1. Tak jestli jste odsud, tak je klidně možné, že jsme se v minulosti potkaly :-D K Asuánu jsem chodila venčit často! Bydleli jsme hned vedle Centrálního parku na Lužinách! Měla jsem to tam moc ráda... než nás teda na cestě tam napadl pes a poté i jeho pán :-( To už přiznám, že jsem chodila méně...

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem z Velké Ohrady a máme to sem kousek. Jen je škoda, že se prostor pořád zastavuje. Nová Ves už není to co bývala. Měla jsem ráda chodit po polních cestách mezi chatkami. Teď je tam silnice a plno nových domů a už to není ono. Hodně jsme chodili na louku co je pod naší školkou a nad retenční nádrží. Většinou tam byla vojtěška, v té se pěkně hafanům lítalo. Pak tam bylo stále víc pampelišek a to byla teprve paráda. Letos na jaře to ale oseli a teď na podzim je to nově zorané. No a v blátě a oranici se dost blbě chodí i běhá.

    OdpovědětVymazat
  3. Je tam krásně a Oskárkovi to v podzimních barvách moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  4. I když jsou z loňska, jsou to nádherné podzimní fotky. :-) Já jsem letos ten podzim taky nějak prošvihla, pořád jsem se chystala, jak si udělám pěkné podzimní fotky až mi všechno listí opadalo, stromy jsou holé a někde už je krajina zasypaná sněhem... :-)
    Pejskové krásně pózují panečku! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné barevné fotky. Oskárek je hotový manekýn, jak pózuje! :-)

    OdpovědětVymazat