úterý 28. června 2016

V Zoo

Nestíhám....jsem prostě líná psát a vkládat fotky. Pořád to odkládám a fotky se jen hromadí v Pc.
A jsem líná i jinak...dřív jsem popadla ve volnu foťák a vyrazila na lov obrázků. I tohle odkládám s odůvodněním, že jsem unavená a musím si odpočinout....to je sice pravda, ale dřív jsem odpočívala právě výletováním.
I když samozřejmě výletuju dál...i když ne už tak pravidelně.
Nedávno (zhruba před měsícem) jsem se dostala zcela nečekaně do Zoo. Jela jsem na víkend mimo město a prochajda zoologickou zahradou byl před odjezdem pěkný bonus navíc.
Od té velké povodně, kdy voda zdevastovala celou spodní část zahrady, jsem tu byla jednou....tuším že vloni ....a nedala jsem sem jedinou fotku....

takže pár fotek z letoška




 
Shinda s mládětem

 








kousek od žiraf byl tenhle mazel. Moc se mi líbil








4 komentáře:

  1. Jé moc pěkné - i mládě surikaty :)
    Jsme na tom podobně - výlety a akce se nám hromadí a zápisky váznou. V pražské zoo jsme letos byli už dvakrát, mám to tam moc ráda - i jako park. Bohužel teď je tak populární, že je tam spousta lidí úplně vždycky, i když prší...

    OdpovědětVymazat
  2. Také si tipuji pražskou ZOO, i já moc ráda chodím do ZOO, ale už mi dochází síly, tak to výletování, u nás dřív časté, už tak moc není a musíme častěji odpočívat. Ale teď jsem se aspoň podívala prostřednictvím tvých krásných zvířátek.

    OdpovědětVymazat
  3. O té lenosti mi povídej. Je to možná spíš vyčerpanost, přece jenom už jsou tu roky. Nakonec - zvířátka v ZOO taky nejiskří pohybem ;-)
    I to odkládání článků - to mi jde. Tomu rozumím. Kdyby nebylo ostatních, co se k psaní dokopou, nebylo by u mě nic. Fotky se mi líbí, surikatky znám od blogerky Máří Kosáčka ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. No vidíš, a já jsem v pražské zoo letos ještě nebyla, přestože tam pracuje manželova dcera... Šicí stroj jsem taky nevytáhla, o vyšívání ani nemluvě. Nic nestíhám. Ale jo, trošku čtu, ale stejně, kdyby tak toho času bylo víc...

    OdpovědětVymazat